VIP Reset Wellness Retreat: Ανακαλύψτε την Απόλυτη Ευεξία στην Άνδρο (2-6 Σεπτεμβρίου)

VIP Reset Wellness Retreat: Ανακαλύψτε την Απόλυτη Ευεξία στην Άνδρο (2-6 Σεπτεμβρίου)
17 Αυγούστου 2024

Eleni's VIP Reset Wellness Retreat: Ανακαλύψτε την Απόλυτη Ευεξία στην Άνδρο

Καλώς ήρθατε στο Eleni's VIP Reset Wellness Retreats - Ένα μοναδικό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια κορυφαία, εμπειρία μέσα στα εκπληκτικά τοπία της Άνδρου. Ως διπλωματούχος ψυχολόγος και fitness coach, η Ελένη ίδρυσε αυτά τα retreats με απόλυτη αφοσίωση στο να προσφέρει μια προσαρμοσμένη και βαθιά βιωματική πορεία προς την ολική ευεξία.

Κλείστε τη θέση σας μέσω του Andros Secrets και απολαύστε μια αποκλειστική έκπτωση 20% στα VIP Reset Wellness Retreats – μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία!

 

 

Η Άνδρος, με την ανεξάντλητη ομορφιά της, είναι το μέρος για αυτήν την εμπειρία. Στην καρδιά αυτού του μεσογειακού παραδείσου, τα retreats συνδυάζουν μοναδικά την πολυτέλεια με ομαδική καθοδήγηση και την αναζωογονητική δύναμη της φύσης. Η επιλογή της Ελλάδας ως τόπος φιλοξενίας δεν ήταν τυχαία· η αρχαία αυτή χώρα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και εσωτερικής αναζήτησης, που είναι θεμελιώδης για αυτήν την εμπειρία εσωτερικής επανεκκίνησης.

Ως ψυχολόγος και coach, η Ελένη κατανοεί τη σημασία των εξατομικευμένων VIP εμπειριών. Τα VIP Reset Wellness Retreats της Ελένης έχουν σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ένα ανώτερο επίπεδο αποκλειστικότητας και προσωπικής εμπειρίας. Μέσα στο μαγευτικό τοπίο της Άνδρου, οι συμμετέχοντες ξεκινούν ένα μεταμορφωτικό ταξίδι που συνδυάζει ομαδικές συνεδρίες θεραπείας, αναζωογονητικές δραστηριότητες και την πολυτέλεια μιας ήρεμης απόδρασης.

Συμμετάσχετε σε αυτή την ασύγκριτη εμπειρία, όπου τα VIP Reset Wellness Retreats επαναπροσδιορίζουν τα όρια της ευεξίας. Ανακαλύψτε το συνδυασμό πολυτέλειας και μεταμόρφωσης, καθώς η ομορφιά της Άνδρου είναι καταλυτική για τη νέα αίσθηση του εαυτού σας.

Καλώς ήρθατε σε ένα retreat όπου η VIP εξυπηρέτηση συνδυάζεται με τη διαχρονική σοφία της ψυχολογικής καθοδήγησης, δημιουργώντας ένα αρμονικό καταφύγιο για την απόλυτη χαλάρωσή σας.

 

Wellness Retreat στην Άνδρο

 

Ημερομηνίες: 2 Σεπτεμβρίου - 6 Σεπτεμβρίου

Τοποθεσία: Onar, Άχλα, Άνδρος, Ελλάδα

 

Επισκόπηση:

Αποδράστε στις χαλαρωτικές ακτές της Άνδρου, στην Ελλάδα, για ένα αναζωογονητικό wellness retreat ειδικά σχεδιασμένο για να σας επανασυνδέσει με τον πραγματικό σας εαυτό μέσα στην απόλυτη ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους.

Από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου, αφεθείτε σε καθημερινές συνεδρίες ευεξίας, που περιλαμβάνουν πρωινό Pilates και Yoga, και στη συνέχεια σε συνεδρίες ομαδικής θεραπείας που επικεντρώνονται στην αποδέσμευση από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής και στην εκ νέου ανακάλυψη της εσωτερικής γαλήνης.

 

 

Οργάνωση:

  • Παραλαβή και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας
  • Μεταφορά με πλοίο από το λιμάνι της Ραφήνας στο νησί της Άνδρου και πίσω
  • Μετακινήσεις στο νησί για όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες και εκδρομές
  • Πλήρης διατροφή

 

Δραστηριότητες και χαρακτηριστικά:

  • Καθημερινές πρωινές συνεδρίες γιόγκα και Pilates για να αναζωογονήσετε το σώμα και να ηρεμήσετε το μυαλό
  • Ομαδικές θεραπευτικές συνεδρίες με καθοδήγηση με έμφαση στην αυτοανάλυση, την πνευματική αναζήτηση και την εσωτερική θεραπεία
  • Γραφική πεζοπορική εκδρομή στα φυσικά τοπία του νησιού της Άνδρου
  • Διαδραστικό μάθημα μαγειρικής για να μάθετε παραδοσιακές ελληνικές μαγειρικές τεχνικές
  • Εμπειρία πεζοπορίας στον ποταμό Άχλα
  • Ευκαιρίες για προσωπική αναζήτηση και σύνδεση με άλλους συμμετέχοντες στο retreat 
  • Νόστιμα γεύματα με φρέσκα, τοπικά προϊόντα, που προωθούν την ολιστική ευεξία και ζωτικότητα
  • Πρόσβαση στην παραλία, πρόσβαση στην πισίνα και εξερεύνηση της φύσης

 

 

*All Inclusive retreat*

*Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα δοθούν μόνο στους συμμετέχοντες

*Το retreat είναι μόνο για γυναίκες

 

!!! ΛΊΓΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΈΜΕΙΝΑΝ !!!